Mad

Choko, pastasalat & chili

emmaslebsager pålægschokoDer er sket det, at Jonathan har haft chokoladepålæg med hjem, som de ikke kunne spise til fællesmorgenmad på hans arbejde. I går så jeg mig derfor nødsaget til at træde til som den flinke kæreste og hjælpe med at spise op ;)

emmaslebsager pastasalatTil frokost gjorde Ditte og Johanne mig selskab. Jeg lavede en kæmpe portion pastasalat med pesto, tomater, spinat, agurk og et drys af radiser fra altanen, som fungerede som benzin for vores Sustain Daily-redaktionsmøde. Husk forresten, at man kan følge Sustain Daily på bloglovin’!

emma slebsager ris og chiliOm aftenen spiste jeg ris og chili sin carne med det, vi lige havde – kidneybønner, løg, hvidløg, lidt frossen spinat, en dåse flåede tomater og masser af spidskommen og chili. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Signe
  25. maj 2016 at 10:28

  Ha! Det første var aldrig sket på mit arbejde ;)

  • Besvar
   Emma
   25. maj 2016 at 15:42

   Hehe nej, det er virkelig besynderligt!

  Skriv en kommentar