Mad

Chili med squash og spinat

I morgen tager jeg toget til Berlin for at hænge ud med søde mennesker, drikke øl og gode kaffer og spise lang morgenmad. For at få brugt det sidste i mit køleskab og undgå madspild, lavede jeg en stor pande chili. Den er et miks af en pose kogte kidneybønner og en halv pose spinat fra fryseren, en squash og et par forårsløg fra køleskabet og en karton flåede tomater, et fed hvidløg og et godt drys spidskommen fra skabet. Den var god, kan jeg afsløre. Og så var der nok til både frokost og aftensmad onsdag og frokost igen i dag – helt uden at bruge penge, og helt uden at smide mad ud inden påsken. Jeg spiste den med ris til. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  A+K/VenterPaaVin
  10. april 2014 at 12:17

  Chili er bare godt. I alle afskygninger! Yum :D

  – Anne

  • Besvar
   Emma
   10. april 2014 at 13:39

   Det er det nemlig! Chili og dhal er evigt taknemmelige.

 • Besvar
  Nikoline
  10. april 2014 at 18:02

  Din timing er perfekt. Jeg kan afsløre, at træerne i Berlin har brugt den sidste uges tid på at springe ud, og nu pryder grønne farver hele byen. Især Tiergarten ser anderledes indbydende ud, når jeg cykler forbi. Nyd det.

  • Besvar
   Emma
   11. april 2014 at 09:56

   Åh, det er lige den version af Berlin jeg håbede på at få at se! Juhu! Bor du der? Hvis du har gode tips til veganske/vegetariske frokoststeder eller andet i den dur, så må du endelig sige til.

   • Besvar
    Nikoline
    13. april 2014 at 14:55

    Ja, jeg gør så :) Jeg kan i hvert fald anbefale Chipps til morgenmad/frokost, og Vöner har et ret godt bud på en vegansk döner. Hvis du er på udkig efter kage, har jeg hørt fine ord om Café Vux. Du må endelig lægge en lille berlinerguide på bloggen, hvis du har tips den anden vej.

    • Besvar
     Emma
     13. april 2014 at 18:32

     Tak for tips :) Det kan sagtens være, at der kommer et par tips på bloggen den anden vej.

 • Besvar
  Malene
  10. april 2014 at 20:05

  Ser lækkert ud. Er det egentligt dyrt at tage toget til Berlin?

  • Besvar
   Emma
   11. april 2014 at 09:55

   Jeg mener, at vi gav omkring 400 per billet. Så det er noget dyrere end bussen, men til gengæld også mere behageligt og lige så miljøvenligt :)

  Skriv en kommentar