Mad

Chiagrød, risret & spidskålssalat

Her kommer tre måltider fra en dag, hvor den stod på sommerkursus på universitetet:

chiagrød og en bolleFørst havde jeg den hårde opgave at teste en chiagrød med brombærtopping, fordi opskriften skulle på Sustain Daily. Ikke dårligt. Jeg spiste peanutbuttermadder til og drak te, og så tog jeg afsted.

Opskriften på chiagrød med brombærtopping finder du her.

risrest og salatTil frokost havde jeg en madpakke bestående af tre glas: Et med melon, rucola og pinjekerner, et med en rest af noget risret fra dagen inden, og et med agurk og peberfrugt. Haps!

salat med rød spidskål og boghvedeOm aftenen kogte jeg boghvede (er i gang med at rydde lidt ud i glas og skabe og havde en rest af det liggende – smager jo virkelig godt!) og lavede en salat af det + majs + lilla spidskål og dild fra KBHFF + avokado. Og så var den dag gået :)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar