Mad

Chiagrød, madpakke, kage & pasta

emma slebsager chiagrød med kiwiFor præcis en uge siden spiste jeg chiagrød til morgenmad. Den sniger sig lige så stille ind i mit repertoire. Med kiwi (som var en gave fra Sissel tirsdag aften – hun er allergisk og havde fået dem foræret) og mandler og kokoschips på, var den en hel lille fest. emma slebsager madpakkeJeg pakkede to boller med rød pesto, en appelsin, dadler&paranødder og en håndfuld gulerods- og peberfrugtsstave, og så tog jeg på læsesal. Haps.banankagegifDa jeg kom hjem om eftermiddagen, spiste jeg det sidste stykke banankage fra fryseren (og det næstsidste også) med te til.emma slebsager pasta med pesto

Til aftensmad spiste jeg super doven pasta pesto med resten af peberfrugten fra min madpakke, og det var den dag i måltider.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar