Mad

Chiagrød, linsedeller & tomatsuppe

I går var jeg hjemme hele dagen og lege webkontor/supportafdeling i anledning af, at alle blogs i Sustain Daily lige så stille får nye klæder. På sådan en skærmtung dag har man fortjent ekstra god mad, synes I ikke?

chiagrød avokadomadJeg startede hårdt ud med to retter til morgenmad: chiagrød lavet på kokosmælk toppet med granola og hindbær + en mad med mandelsmør, avokado og chiliflager. Brødet er købt gennem app’en Too Good To Go. De formidler overskudsmad, så jeg fik en hel pose brød fra min lokale Emmerys, der ellers skulle være smidt ud, for 40 kroner. God stil!

linsedeller kraut avokadoTil frokost stod menuen på frikadellemadder på ristet rugbrød. Jeg stegte linsedeller af en rest fars fra om mandagen og toppede med resten af avokadoen fra om morgenen og en skefuld af min kraut.

emma slebsager tomatsuppeOg om aftenen, da dagens arbejde var gjort, snuppede jeg en portion tomatsuppe med kikærter som fyld og kålskud som pynt og et stykke hjemmebagt baguette ved siden af. Er det ikke et fint baguette? Da jeg var i Berlin i påsken, lærte jeg af Lisa, at man skal sno dejen. Så får den sådan et nærmest fransk mønster :)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

  • Besvar
    Ida
    14. april 2016 at 10:11

    Overvejer selv at prøve at købe mad gennem ”To-good-to-go”

    Hvad var der i din pose fra Emmerys, udover brødet? :)

    • Besvar
      Emma
      14. april 2016 at 12:55

      Der var to brød, to boller og en kæmpe kanelsnegl. Min veninde har hentet en anden gang, hvor der var rugbrød i også. Det varierer selvfølgelig afhængigt af, hvad de får solgt i løbet af dagen.

  • Besvar
    Meiliese
    19. april 2016 at 10:09

    Awwwwwwwwww you made Baguette <3

    • Besvar
      Emma
      19. april 2016 at 11:14

      Oh yes! Learned it from the master!

    Skriv en kommentar