Mad

Cashewsmør, pesto og grønne linser

I går var jeg hjemme hele dagen og fik ordnet en bunke ting, som har stået på min to do-liste i evigheder. En af dem var at skifte farve på links her på bloggen og prøve en ny skrifttype. Kan den læses? Til alt det praktiske skal man have energi, så jeg spiste:

Ristet brød med cashewsmør, en klementin og en kop te. Sikken luksus at drikke min egen te igen! Brødet havde min onkel, som har boet i lejligheden, mens vi var væk, efterladt til os sammen med en masse andre lækre sager. Dejligt.

Pasta med pesto og solsikkekerner og gulerodsstænger til frokost. Pestoen havde min onkel efterladt i køleskabet, og pastaen er faktisk også en gave. Den er fra min mormor, som havde lavet en økokurv til mig til jul. Et brud på nulgavepolitikken, men hun er tilgivet.

Om aftenen ville jeg lave dhal, men glasset med røde linser var tomt. Ak! Det blev en version med grønne linser, kokosmælk, masser af ingefær og lidt tomat i stedet for, og den var ikke uden evner. Jeg stegte løg, hvidløg, ingefær og karry i olie, tilsatte linser og vand og lod dem koge færdig, og så tilføjede jeg tomat og kokosmælk til sidst og varmede det hele igennem.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Bodil
  4. februar 2015 at 15:23

  Lækkert! Jeg synes den gamle skrifttype var mere læselig – denne her er meget lys og spinkel, i hvert fald på min skærm …

  • Besvar
   Emma
   5. februar 2015 at 10:36

   You’re not alone. Jeg tror, vi går tilbage til den gamle.

 • Besvar
  Bodil
  4. februar 2015 at 15:24

  Hvor længe koger du linserne?

  • Besvar
   Emma
   5. februar 2015 at 10:36

   Grønne linser tager ret lang tid, jeg vil tro omkring 40 minutter. Smager altid på dem løbende, når der er gået en halv times tid og jeg begynder at blive sulten :)

   • Besvar
    Rikke
    5. februar 2015 at 11:58

    hehe det lyder helt som min metode ;)

  Skriv en kommentar