Mad

Borough Market

I onsdags, vores første dag i London, tog vi til Borough Market for at spise frokost, da vi var færdige med at hænge ud og spise toast i lejligheden, hvor vi bor. Det er et marked fuldt af friske grøntsager, boder med ost, olie, nødder, krydderier og müsli og steder, hvor man kan købe street food. Lidt som Torvehallerne, bare med et meget bedre vegetarisk udvalg og lavere priser.

Jeg valgte etiopisk og fik tre gange vegansk snask + ris. Den røde linseting i midten var bedst, så kom kål-gulerods-halløjet og til sidst de gule linser.

Jonathan fik egyptisk med kikærter, spicy tomatsovs og linser og ris og under, toppet med en gang hjemmeristede løg. Til dessert delte vi 100 gram fra nøddeboden, jeg valgte mandler med mørk chokolade og Jonathan valgte honningristede jordnødder. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

3 kommentarer

 • Besvar
  Kristina // Frøken Lyngsø
  24. januar 2015 at 17:52

  Hvor lyder det lækkert! Jeg har endnu til gode at sætte mine fødder i London, men det lyder lækkert med et stort og varieret food market :)

  • Besvar
   Emma
   26. januar 2015 at 00:54

   Det er det! Hvis turen går til London, kan det helt sikkert anbefales :)

 • Besvar
  » At rejse (mere) bæredygtigt ✌ emma slebsager
  2. marts 2015 at 21:38

  […] endte med at betale omkring 3000 kroner hver for togbilletter. Ruten var København → Berlin → London → Bruxelles → Paris → Hamborg → København. Min yndlingsby var […]

 • Skriv en kommentar