Mad

Boller, tomatris & creamy pasta

emma slebsager nybagte boller med hummusNår en dag starter med nybagte boller, så kan resten næsten ikke gå galt. Forleden var sådan en dag, oven i købet med hummus, peberfrugt og koriander i køleskabet til et par af madderne.emmaslebsager tomatris rugbrødTil frokost spiste jeg en rest tomatris fra aftenen inden, hvor vi fik madpandekager. Risene er blandet med en dåse tomater, en dåse kidneybønner og et stort løg og et fed hvidløg stegt med masser af spidskommen. Til det spiste jeg en rugbrødsmad med basilikumspread og mere peberfrugt.emma slebsager creamypastaOg om aftenen lavede jeg creamy pasta til mig selv og en veninde, som kom på besøg. Den var en ægte køleskabstømmer – der er lidt selleri, lidt broccoli, lidt gulerod og resten af peberfrugten i, og som sovs brugte jeg resten af basilikumspreaden fortyndet med lidt vand. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar