Mad

Boller, rugbrød og lasagne

Boller, rugbrød og pasta. Grundpillerne i min kost, he. Her kommer billeder af tre måltider, jeg har spist på det sidste. Inklusiv rod, diverse bordplader fra mit køkken og fedtede vandglas.

Ristede boller med blåbærsyltetøj og cashewsmør til morgenmad. Jeg åbnede et glas, jeg troede var peanutbutter, og blev positivt overrasket. Hvis I ikke har smagt cashewsmør før, så gør det lige! Måske næste gang I kommer til Tyskland. Det er nemlig mega dyrt her. Kakaonibs gør alt nøddesmør bedre, forresten. De knaser, det er lækkert.

Til frokost smurte jeg rugbrødsmadder med avokado, salat og tomat. Dryssede dem med sesamfrø af samme grund, som jeg dryssede min morgenmad med kakaonibs – drys er godt. Knas er godt. Jeg kom selvfølgelig også salt og peber på, det må man aldrig glemme på avokado.

Om aftenen var vi mega gode og lavede to(!) lasagner. En til at spise med det samme og til frokost dagen efter, og en til at komme i fryseren til fremtidige dovne dage. Tænk at det nu er så lyst til aftensmadstid, at man kan tage gode billeder i naturligt lys. Halleluja!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar