Mad

Boller, kantinefrokost og kikærter

En dag i sidste uge startede jeg med en hjemmebagt bolle med peanutbutter, et æble og en kop dampende varm te. Så smed jeg mine høretelefoner i tasken og cyklede på arbejde, hvor jeg pt. bruger det meste af min tid på at transskribere 7-årige børn, der fortæller historier. Min frokost blev en skål blandet salat fra kantinen og et stykke rugbrød. Rødbederne var marineret med noget peberrodshalløj, som smagte virkelig godt, og nede i bunden gemte der sig en omgang hvedekerner og en masse savojkål og appelsin. Til aftensmad lavede jeg curry igen. Denne version lavede jeg ved at stege løg, hvidløg, ingefær og karrypulver i olie, tilsætte en dåse kikærter og tre gulerødder skåret i skiver og lade det hele stå og simre i en halv dåse kokosmælk og en halv dåse flåede tomater. Jeg spiste den med couscous til, fordi jeg ikke havde tålmodighed til at koge brune ris :D

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Iris
  16. februar 2015 at 12:33

  Hej Emma,
  hvor arbejder du egentligt? Det lyder interessant – selvom transskribering måske ikke ligefrem er den mest ophidsende opgave ;-)

  • Besvar
   Emma
   16. februar 2015 at 14:04

   Jeg arbejder på et forskningsprojekt, der undersøger 7-årige børn med en forælder med skizofreni eller bipolar lidelse, altså børn som er i højrisikogruppen for selv at udvikle en psykisk sygdom. Det er et super spændende projekt, og mine arbejdsopgaver skifter heldigvis jævnligt, så jeg ikke transskriberer mig helt firkantet i hovedet.

 • Besvar
  Karoline
  16. februar 2015 at 18:09

  Skulle også til at spørge hvad du arbejdede med – hvor lyder det spændende Emma :)

 • Besvar
  Iris
  17. februar 2015 at 12:53

  Hvor spændende! Hvem laver den slags undersøgelser? Det lyder både vigtigt og interessant! :)

  • Besvar
   Emma
   17. februar 2015 at 15:14

   Det gør forskningsenheden, som hører til Region Hovedstadens Psykiatri :) Du kan læse mere om undersøgelsen her, hvis du vil: http://via7undersoegelsen.dk

  Skriv en kommentar