Mad

Blommekompot, linsedeller & simpel pasta

God søndag aften! Min lørdag stod i forkølelsens tegn med te i spandevis, brugte snotklude overalt i lejligheden og et hoved så tungt som bly. Den havde været undervejs hele ugen, og det er egentlig rart nok, at den først ramte rigtigt på en dag, hvor jeg ikke var alene i dagtimerne. Alting bliver bare lidt mere uoverskueligt, når man ikke er på toppen, ikke? I dag går det heldigvis meget bedre, så lad os tage et kig på tre måltider, jeg har samlet sammen i ugen der gik:

En morgenmad med ristet brød (en bolle fra Emmerys skåret på den forkerte led – så er der mere overflade at riste og pynte!) med avokado og blommekompot, en pære og en kop earl grey.

Til frokost har jeg spist rugbrødsmadder med linsedeller og discoveryæbler og drukket vand til. High fiver mit før-fødsels-selv, hver gang jeg tager linsedeller ud af fryseren. Det var et godt træk at stege en ordentlig omgang af dem, mens jeg gik og ventede!

En aften spiste jeg pasta med en tomatsovs med squash og peberfrugt, salat med olivenolie og en skål med mandler og tørrede figner. Jeg drak vand og kombucha til – jeg har nemlig kastet mig ud i at brygge! Fik en SCOBY (den organisme, som laver sød te om til kombucha) af en sød kvinde på Østerbro for nogle måneder siden, og vi er så småt ved at lære hinanden at kende.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Ida
  9. oktober 2017 at 13:04

  Hej Emma! Vil du ikke dele din kombucha-opskrift? :) Kh Ida

  • Besvar
   Emma
   11. oktober 2017 at 08:08

   Hmm jo, men først når jeg er blevet rigtig god til det. Lige nu prøver jeg mig meget frem :)

 • Besvar
  Kirstine
  11. oktober 2017 at 13:55

  God bedring! Vi du dele din linsedelleopskrift, så? :-) Jeg har vældigt svært ved at få mine til at lykkes.

 • Skriv en kommentar