Perspektiv

Blogbiblioteket 3.0

Nu banker foråret på døren, og hvordan nyder man bedre den første sol end på en bænk med en bog i hånden? Jeg tænkte, at det var på tide med en ny omgang af blogbiblioteket. Skriv en kommentar, hvis du vil låne en bog, så sender jeg dig en mail. Der er mere info om bøgerne i det første indlæg om blogbiblioteket, og nederst her i indlægget har jeg skrevet, hvem bøgerne allerede har besøgt. Det er så hyggeligt, at de har været rundt hos nogle af jer, synes jeg. Den ene har endda været med på cykeltur til Paris(!), men så eksotiske planer behøver man altså ikke at have for at låne dem :) blogbiblioteket

Kød – en antologi af blandt andre Mickey Gjerris. Har været hjemme hos: Rikke.

No Impact Man af Colin Beavan. Har været hjemme hos: Anne, Rikke, Sigrid og Laura.

Why we love dogs, eat pigs and wear cows af Melanie Joy. Har været hjemme hos: Benedikte og Sabine.

Den hemmelige kok af Mats-Eric Nilsson. Har været hjemme hos: Wendy, Anne og Charlotte.

The Corporate Control of Life af Vandana Shiva. Har ikke været hjemme hos andre end mig endnu.

Eating Animals af Jonathan Safran Foer. Har været hjemme hos: Amanda og Marian.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Sabine
  17. marts 2015 at 09:28

  Jeg vil gerne låne lidt Melanie Joy, men jeg bor i det mørke Nordjylland og ved ikke om du sender bøgerne rundt i landet.

  • Besvar
   Emma
   17. marts 2015 at 16:00

   Jo, det kan du tro :) Jeg skriver dig på som den første i køen, så skriver jeg dig en mail, når Lotte er færdig med at læse den.

  Skriv en kommentar