Mad

Bananmad, kartoffeldeller og gulerodssuppe

emma slebsager bolle med bananI går holdt jeg arbejdssøndag (hej eksamensperiode) og startede dagen med en ristet bolle med mandelsmør og banan. Ain’t nobody got time for lange morgenmåltider og friskbagte boller i januar.

emma slebsager linsesalat kartoffelfrikadellerTil frokost spiste jeg rester fra lørdag aften: Kartoffeldeller på rugbrød og en salat af belugalinser, rød spidskål og granatæblekerner. Dellerne er mega gode (og billige og vintervenlige) og lavet efter Thomas’ opskrift fra 2012, som bare virker.

emma slebsager gulerodssuppe croutonerOm aftenen spiste jeg gulerodssuppe – den nemme fra Green Kitchen Stories, som bare er kogte gulerødder, løg, hvidløg, en dåse tomater og kokosmælk. Lavede dovne croutoner (ristet brød skåret i tern) og kom oven på, og så tog jeg i biffen og så The Hateful Eight med min familie som belønning.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  11. januar 2016 at 22:01

  Den suppe vil jeg også lave nuuuuu!

  • Besvar
   Emma
   12. januar 2016 at 09:18

   Go go go! Den er totalt god.

  Skriv en kommentar