Mad

Bananis, postej & pizza

Hey, her kommer tre måltider! Det er stadig ikke lykkedes mig at fotografere tre fra den samme dag, men herregud. Det er måske heller ikke super inspirerende at se mine rugbrødsmadder med peanutbutter og min dhal fra fryseren hele tiden. Vi kører den sammensatte stil med tre måltider fra tre tidspunkter, hvor jeg havde god tid til at skære frugt ud og gøre det der lille ekstra, som jeg elsker. I den her tid, hvor jeg ikke selv bestemmer slagets gang i løbet af dagen, er det ren luksus at have god tid til et måltid. Så det prøver jeg at give mig selv, når ham den lille fyr sover. Også selv om det nogle gange betyder, at jeg ikke når i bad. Hehe. Prioriteringer.

En morgen ristede jeg brød (fra Emmerys via Too Good To Go) og spiste en peanutbuttermad ved siden af en skål bananis, som jeg toppede med kiwi og blåbær. Frugten var til overs fra et fotoshoot, og selvom friske blåbær er smukke, må jeg konstatere, at man lige så godt kan lade dem være her om vinteren. De smager af ingenting og har et kæmpe CO2-aftryk. Men når de er købt, skal de også spises :)

Har I prøvet postejen fra Hanegal? Den er meget mild i smagen, grænsende til det kedelige, men i en snæver vending er den super fin. Især toppet med tomat og drysset med basilikum. Havde man haft en frisk krydderurt, ville det ikke skade. Jeg spiste et par madder med vindruer, blodappelsin, daddelkugler med sorte bønner og postevand til.

Om aftenen varmede jeg pizza fra fryseren. Mit bedste trick er at riste optøet pizza på brødristeren. Så bliver den sprød igen – og pizza er bare bedst, når den er sprød. Vi er i gang med at spise os igennem indholdet i vores fryser, og da den både gemte på en gorgonzola og en mozzarella (medbragt af gæster fra en af vores pizzafester, gætter jeg på), var det oplagt at lave pizza. Spinaten var også fra fryseren, faktisk. Tre fryserfluer med ét smæk.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

  • Besvar
    Anne
    7. februar 2018 at 13:03

    Vi kører også et større projekt med at spise os igennem fryserens indhold. Jeg har faktisk et par poser spinat liggende, så inspireret her fra tror jeg da lige, at vi skal have spinat-pizza i den nærmeste fremtid!

    • Besvar
      Emma
      7. februar 2018 at 16:35

      Sjovt, måske er det sådan en januarting, at man får lyst til at rydde ud og op? God fornøjelse med pizzaerne!

    Skriv en kommentar