Mad

Bananis, linsesalat & alene-tortilla

emma slebsager vegansk is til morgenmadJeg har spist meget is til morgenmad denne sommer, må jeg sige. Vi har morgensol på altanen, og med den i hovedet og is i maven, kan det kun blive en god dag. Den her version lavede jeg af frosne bananer, en håndfuld frosne hindbær og en rest vandmelon.emma slebsager linsesalat og knækbrødTil frokost lavede jeg en salat (et must, når det er varmt) af belugalinser, som jeg havde kogt et par dage inden og sat i køleskabet, et par skiver galiamelon og masser af mynte. Jeg spiste den med hjemmelavet knækbrød med pesto, haps.emmaslebsager tortilla med bønnerOm aftenen lavede jeg noget, jeg tit laver, når jeg er alene hjemme, nemlig wraps! Jeg plejer at købe en pakke (de kan fås økologiske i min lokale SuperBrugsen), putte dem i fryseren og så tage et par stykker ud ad gangen. De bliver et festmåltid med hvad som helst i, jo. Det her var en rest ris, en rest bønnehalløj, en klat sojayoghurt og nogle forårsløg.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Marian
  14. august 2015 at 11:26

  Uhmnnn bananis til morgenmad lyder godt nok lækkert. Her bliver det pt. kun til hurtige madder med en baby i favnen! Og faktisk ofte wraps til aftensmad fordi det er så nemt at fylde med lækre grøntsager og div. fyld.

  • Besvar
   Emma
   18. august 2015 at 08:39

   Det kan jeg godt forstå, Marian! Hvis jeg havde en baby, var det heller ikke mine frosne bananstykker og min blender, jeg ville prioritere om morgenen :)

  Skriv en kommentar