Mad

Avokado, madder & pasta med pesto

emma slebsager bolle med avokadoDen her morgenmad er faktisk fra mellem jul og nytår, men jeg glemte at tage et billede i går, og den symboliserer virkelig godt min morgen: Jeg havde været til eksamen i tirsdags og ude at drikke et par fejringsøl bagefter, så jeg vågnede helt langsomt og hørte jazz og drak te i timevis. Og så tog jeg mig sammen til at gøre noget, jeg har tænkt på længe, nemlig at skifte mobilselskab til Green Speak. De giver deres overskud til gode formål og har lønninger på max 30.000 til samtlige medarbejdere <3

emma slebsager rugbrødsmadder tomat peberfrugtTil frokost ristede jeg rugbrød og spiste madder med tomatstreich, peberfrugt (en rest fra vores nytårsfest) og oregano.

emma slebsager nytårsresterOm aftenen spiste jeg flere rester fra nytårsfesten + pasta. Det er det gode ved at holde fester med mad – køleskabet er næsten altid fyldt med dejlige ting bagefter. Jeg har dog lige to kilo gulerødder også, som jeg skal have gjort kål på. Tænker suppe, gulerodshummus og råkost, men sig endelig til, hvis I har et godt tip til gulerodstung mad.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Sandra
  7. januar 2016 at 10:18

  Dina matbilder är verkligen så inspirerande! Allt ser otroligt gott ut som vanligt :)

  • Besvar
   Emma
   7. januar 2016 at 15:12

   Tusind tak Sandra :)

 • Besvar
  Cathrine
  7. januar 2016 at 11:53

  ej hvor er jeg ærgerlig over, at jeg ikke kendte til det teleselskab før! jeg har nemlig lige skiftet, og har 6 måneders binding på mit nye :( Til gengæld er jeg glad for, at du lige inspirerede mig til at kombinere mine peberfrugt- og streichrester :D

  • Besvar
   Emma
   7. januar 2016 at 15:13

   Hvor ærgerligt! Men så må du skrive dig det bag øret (eller ind i kalenderen) til om et halvt års tid. Jeg skiftede som skrevet i går, og har allerede modtaget mit nye simkort i dag. Så det er meget nemt!

 • Besvar
  Louise
  7. januar 2016 at 13:16

  Gulerodsdahl! Mums <3

  • Besvar
   Emma
   7. januar 2016 at 15:13

   Dét er en idé lige efter mit hjerte. Tak.

 • Besvar
  Lene
  7. januar 2016 at 16:24

  Det har jeg slet ikke hørt om før, så tusind tak for tip Emma, det er da for godt til at være sandt. Jeg er hermed også skiftet over. God aften :-)

  Vinterhilsen, Lene

  • Besvar
   Emma
   8. januar 2016 at 14:30

   Ej hvor sejt Lene! Dejligt at du kunne bruge tippet :)

  Skriv en kommentar