Mad 2

Av mit ansigt

På vej hjem fra læsesalen i dag frøs mit ansigt og mine fingre til is og faldt af. Sådan føltes det i hvert fald, og jeg måtte se mig ramt af et akut anfald klassisk vinterblues. Den slags findes der kun én kur mod: At skynde sig at spise det mest eksotiske, importerede og palmestrandsagtige, man har! Jeg fandt banan, appelsin og kokos frem, og straks fik både temperaturen og optimismen det lidt bedre.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  ida rud
  20. februar 2013 at 17:06

  Sikke et skønt og sommeragtigt mundogmavetilskud…
  Jeg tyede til te og teboller, da jeg kom forfrossen hjem fra uni. Der er ikke meget jeg bliver så glad over som teboller, men føler mig lidt sløv nu. Tror frugt havde været det rette valg – men fik lidt solskinsmorgenmad i form af bananer og vindruer. Uhm. Mad gør mig glad.

  • Besvar
   Emma
   20. februar 2013 at 17:11

   Ja, det føltes næsten som sommer. Hvis jeg lukkede øjnene og koncentrerede mig om ikke at tænke på mine tæer og fingre og ører ;) Uh, teboller. Mums!

 • Besvar
  på nye eventyr...
  20. februar 2013 at 20:06

  Åh nej, selv det eksotiske ser lidt blegt ud i dag. Men mon ikke smagen var varm!?

  • Besvar
   Emma
   20. februar 2013 at 21:18

   Ja, det var en blegfis af en banan. Og smagen var mere frisk end varm – men det virkede!

  Skriv en kommentar