Andet

April i firkanter

April er virkelig gået hurtigt, tænk at det allerede er første maj i morgen! Jeg får 14 piger på besøg til sammenskudsbrunch og efterfølgende øl på tæpper i Fælledparken, det kan kun blive godt. Min april har budt på lidt af hvert med sommerhus, Berlin og unidage. Jeg har det, som om hele måneden har været fuld af solskin, men det er vist lidt løgn? Under alle omstændigheder har jeg nydt april, og jeg glæder mig til maj, som garanteret kommer til at gå endnu-endnu hurtigere med eksamensprojekt og KU-festival og sommerfester og asparges. Her er 9 billeder fra måneden der gik:

Glad monstera og resterne af en buket forårsblomster • ingredienser til aftensmad • fine tegninger af Hilma af Klint på Louisiana en aften, hvor vi hørte et foredag om det arabiske forår • små tomater og morgenfruer i eftermiddagssol • grød med mandelsmør, blåbær og kokos • min frokost i dag • vores veganske is i Berlin • oplyste kirsebærtræer til campusdag på uni • tre velfortjente avokadomadder.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar