Mad

Æblegrød, frokostbuffet & en wrap

emma slebsager æblegrød små rugbrødsmadderI mandags spiste jeg ting, jeg havde fundet i fryseren, til morgenmad: æblegrød med müsli på og tre skiver af et lille rugbrød, som jeg har haft liggende siden et bagekursus hos Meyer i efteråret. De fik cashewsmør og kakaonibs på, haps!emma slebsager gentofte kantine igenTil frokost spiste jeg en skål salat fra kantinen. I anledning af Marts med Medfølelse holdt jeg skarpt øje med animalske produkter, hvilket heldigvis er nemt i en kantine, hvor alle ingredienser står på skilte over maden. Den her skål pasta med oliventapenade, pasta med gulerodshalløj, æble/selleri/persille-salat og diverse andet godt er altså 100% vegansk. Nice, ikke?emma slebsager wraps med rodfrugter og hummusTil aftensmad spiste jeg rodfrugter (kartofler, gulerødder, knoldselleri) og rosenkål bagt i ovnen med hvidløg, olivenolie og rosmarin med hummus til. Det her er min frokost dagen efter – rester i en wrap.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  A+K/VenterPaaVin
  8. marts 2015 at 13:45

  Lækkert som altid, morgenmaden især!

  – Anne

  • Besvar
   Emma
   9. marts 2015 at 10:25

   Tak skal du have :)

  Skriv en kommentar