Perspektiv

400 film, jeg gerne vil se

Jeg har fundet en skat. Den hedder Films For Action og lå ikke begravet længere end et klik væk. Det er en side, som samler over 400 dokumentarfilm om social change, der kan ses helt gratis. De har en virkelig lang Wall Of Films, så jeg har samlet fem film, jeg vil se i den nærmeste fremtid. Det er et søndagstip, som holder i mange uger! Kender I nogle af filmene derinde? Her er de fem:Edible City handler om urban gardening, og hvad passer bedre til forår end en film om det?Forks Over Knives tippede jeg om allerede i juni, men jeg har ikke fået den set. Nu skal det være.En gigant i det amerikanske landbrug, som prøver at tage copyright på liv. Super spændende sag, som Vandana Shiva kæmper for, og som jeg godt kunne tænke mig at vide mere om.Meat The Truth handler om kødproduktionens betydning for klimaet og vores CO2-udledning. Vigtigt!I am er instruktøren bag Ace Venturas film om, hvordan vi kan gøre verden til et bedre sted.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

1 kommentar

  • Besvar
    Occupy the food supply » emma slebsager
    24. april 2013 at 15:55

    […] food supply har sat sig fast i mit hoved. Det kommer fra dokumentaren Edible City, som jeg skrev om her og endelig fik set for et par uger siden. For egentlig er det absurd, at vores fødevarer hænger […]

  • Skriv en kommentar