Mad

10 veganske madpakker #3

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker madpakker. Efterhånden som jeg får mere og mere erfaring med at spise plantebaseret, bliver jeg også mere og mere rutineret i at smække en god madpakke sammen, som kan tages med på uni i tasken. Her er ti styks grønne madpakker lige til at kopiere og plukke fra, som det passer. Og hvis du ikke kan få nok, så er der 10 mere her og endnu 10 her.

emma slebsager første skoledag1. Pasta med olivenolie og citron, quinoa med tomat og basilikum, agurk, gulerod og æble.emma slebsager rødbedesalat madpakke2. Oliventapenademadder, kikærtesalat med æble og rødbeder, tomater.emma slebsager hummus3. Hummus, rugbrød, mandler og rosiner og en pære.emma slebsager madpakke tomatsuppe majs4. Gulerødder, tomatsuppe, en bolle med rødbedestreich og en halv majskolbe.emma slebsager rugbrødsmadder blommer5. Blommer, rugbrødssandwiches med pesto, salat, gulerod, tomat og stegte svampe.emma slebsager grønkålssalat pavlova madpakke6. Grønkålssalat og en pirog med fyld af kartofler, rødbede, løg, kål og oliven.emma slebsager salat fra mutti7. Salat af bulgur, rødbede, appelsin, æble og hasselnødder, en avokadomad og klementiner.emma slebsager kartoffelmadder madpakke8. Rugbrødsmadder med kartoffel og sennep, et æble og en klementin.emma slebsager madpakke kartoffelmos æble gulerødder9. Æble og gulerødder, en rest kartoffelmos med hestebønner, kål og bladselleri.emma slebsager rødbededip10. Rugbrød med peanutbutter, gulerødder og rødebedehumus.

Bon appetit!

Vil du have mere inspiration til veganske madpakker?

10 veganske madpakker #2

10 veganske madpakker #1

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  heidi
  19. januar 2016 at 16:52

  omg det ser godt ud , nam nam , tak for en fin inspiration. Der er bare noget hyggeligt over at spise madpakker:)

  • Besvar
   Emma
   19. januar 2016 at 20:14

   Ja, det synes jeg virkelig også! Gad dem ikke så godt, da jeg var yngre, men nu er jeg kæmpefan.

 • Besvar
  Meiliese
  20. januar 2016 at 15:42

  MMmmmmh I think I’ll have an Avocadobread tonight! <3
  Can't wait to be in Copenhagen next week!!

  • Besvar
   Emma
   20. januar 2016 at 18:26

   Good idea! Looking forward to seeing you soon!

 • Besvar
  Michelle
  21. januar 2016 at 12:47

  Det ser virkelig lækkert ud. Ville bare lige høre om du har mulighed for at varme din mad, der hvor du er, eller om du f.eks. spiser tomatsuppen kold? :)

  • Besvar
   Emma
   21. januar 2016 at 13:05

   Tak :) Når jeg er på uni, kan jeg varme min mad i en mikroovn, så det gør jeg, hvis jeg har suppe med.

  Skriv en kommentar